Het kampeerterrein heeft een groot middengedeelte waar zich de speeltuin voor de kinderen bevindt. Schommelen en zandkastelen worden afgewisseld met tegen een bal schoppen, een rondje fietsen, verstoppertje spelen en met z’n allen volleyballen of badmintonnen. Het veld is groot en de mogelijkheden gevarieerd. Camping Woltas heeft een binnen recreatieruimte beschikbaar waar je de aanwezige leesboeken en tijdschriften kan lezen, ook zijn er verschillende spelletjes die gebruikt kunnen worden.speelplaats

Wandelen en fietsen is iets wat je bovendien meer dan uitstekend kunt doen in de omgeving van Camping Woltas. Families met kinderen hebben er tal van mogelijkheden om aantrekkelijke daguitstapjes te maken. Waaghalzen en iedereen die van een uitdaging houdt kan kiezen om een dag te klimmen in het Klimbos Achterhoek in Ruurlo of als het weer in de zomer goed is ga dan zeker met z’n allen naar Megapret. Het leukste speelpark van de Achterhoek heeft binnen- en buiten speelgelegenheden. In de zomer is er een verkoelend waterpark waar je samen met de kinderen veel pret kunt beleven.

In het nabijgelegen Ruurlo kun je dwalen door het grootste Heggendoolhof ter wereld, een leuke uitdaging voor jong en oud, waar je bovendien ook kunt boogschieten. Naast wandelen, fietsen en paardrijden is het mogelijk om samen met de kinderen te gaan zwemmen. Het dichtstbijzijnde binnenbad, met apart buiten peuterbadje met een zonterras, bevindt zich op 2,5 km van Camping Woltas.